Autokorjaukset ja -huolto kaikkiin merkkeihin Kempeleessä

Ottakaa yhteyttä

Kun autonne kaipaa huoltoa tai korjausta, ottakaa yhteyttä Niittyrannan autohuoltoon Kempeleessä. Teemme korjaustyöt ammattitaidolla kaikkiin merkkeihin – autokorjaus on erikoisalaamme. Kun tuotte autonne meille, teemme aluksi yksityiskohtaisen arvion sen huolto- ja korjaustarpeista ja suunnittelemme työmme sen mukaan. Olemme erityisesti autojen sähkötöiden ammattilaisia ja korjaamme autojen sähköviat vaivatta. Merkkikohtaisen diagnostiikan lisäksi tutkimme ja korjaamme muut autojen sähköjärjestelmät. Niittyrannan autohuolto Oy:ssä ajotaulussa palavaa ylimääräistä merkkivaloa tai vikaa ei ihmetellä, vaan siihen puututaan välittömästi.

Teemme kaikki autojen huoltotyöt

Jarrut ovat auton tärkeimpiä osia, eikä niiden kunnolla ole leikkiminen. Ajokilometrien kertyessä jarrutöiden lisäksi pyörien ripustus ja jousitus joutuvat koville. 


Tukivarsien nivelten kunto heikentyy monesti auton omistajan huomaamatta, mutta onneksi ikävästi kolisevan auton alustan vaurioituneen nivelen paikantaminen ei ole ongelma kaltaisillemme ammattilaisille. Tyypillisiä tukivarren ongelmia ovat auton puoltaminen sekä jousituksen epämääräiset narinat ja säröäänet. Ikävää kolahteluna saattaa kuulua liikkeelle lähdettäessä tai jarrutettaessa. Iskunvaimennintesti puolestaan kertoo tarvitsevatko jouset vaihtoa. 


Suorittamiimme huoltotöihin kuuluvat

  • jarrujen huolto (korjaamme myös sähköjarrut ja käsijarrut)
  • iskunvaimentimien jousien vaihto
  • muut alustan työt eli tukivarsien, nivelten ja puslien vaihto
  • autojen sähkötyöt
  • sähkölaitteiden testaukset ja korjaukset
  • hammashihnojen huollot ja vaihdot.
Pyytäkää huoltotarjous

Ilmastointilaitteiden korjaukset ja huollot

Auton ilmastoinnin viat havaitaan tavallisesti vasta kesän kynnyksellä, mutta tämä ei tarkoita, etteivätkö ne olisi olemassa jo ennen lämpimiä säitä. Toimiva ilmastointi viilentää auton sisäilmaa ja huolehtii ylimääräisen ilmankosteuden poistamisesta. 


Varhaisimpia vian merkkejä ovat ilmastoinnin tehottomuus ja heikko puhallus. Syynä on tavallisesti kylmäaineen liian vähäinen määrä. Vika saattaa ilmoittaa itsestään myös kompressorista lähtevänä voimistuneena käyntinä, joka herättää autoilijan huomion vieraana tai tavallista raskaampana äänenä. 


Sisäilmasuodattimen ongelmat ilmenevät tavallisimmin herkästi huurtuvana etu- tai takaikkunana tai siten, että ilmastoinnin mukana sisään leviää epämiellyttävää hajua.


Niittyrannan autohuolto Oy hoitaa ilmastointilaitteiden korjaukset ja huollot asiantuntevasti ja nopeasti, onhan ilmastointi olennainen osa ajomukavuutta. Antakaa autokorjaus kokeneen ammattilaisen käsiin Kempeleessä, jos ilmastointi aiheuttaa päänvaivaa!

Varatkaa aika